Karen de Vries
Zingen In Zonnig Frankrijk
2019 is helaas gecanceld!
Een zomerse zangweek voor zowel beginnende als gevorderde (koor)zangers/essen
SOLOZANGWORKSHOP In deze workshop werk je aan je solorepertoire. Daarbij geeft de docent feedback over aspecten als tekstbeleving, expressie, timing, dynamiek en presentatie. De deelnemers zijn elkaar's publiek en klankbord. Lees meer...

KOORWORKSHOP
Het koor studeert i.e.g. twee koor-arrangementen en zingt daarnaast ook nog mee met de backingvocals uit de solozangworkshop. Daarbij besteed ik o.a. aandacht aan  klankkleur, koor-ademhaling, intonatie en presentatie.
Lees meer...

COMBINEREN? wil je zowel in het koor als solo zingen?
Dat kan! Lees meer...
In deze zonnige zangweek kun je kiezen voor een groepsworkshop voor solozang, zingen in het koor of een combinatie van die twee.
ACCOMMODATIE, CATERING EN PRIJZEN
Zo’n 80 km ten zuidoosten van Bergerac ligt het sfeervolle Cubertou, een voormalige boerderij die is omgebouwd tot een professionele groeps-accommodatie. Er zijn 1- en 2-persoonskamers en een familiekamer. Het verblijf is volpension.
De workshops worden gegeven in een overkapte buitenruimte aan  de yard, maar er zijn ook grote werkruimtes binnenshuis beschikbaar.
Klik hier voor een overzicht van de prijzen.
ONTSPANNING
Cubertou heeft een zoutwaterzwembad met een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Het verblijf grenst bovendien direct aan veelzijdig,  soms rotsachtig wandelgebied met bossen, weilanden en wijngaarden. Op korte rijafstand tref je meerdere schilderachtige kastelen en middeleeuwse dorpjes met wekelijkse markten.